Òrgan Coordinador de l'Alumnat (FCCC)

Juliol 1, 2009

Esmenes al pla d’estudis (Actualitzat I)

Filed under: comissió de docència,pla d'estudis — ocafcc @ 10:27 pm

Des de l’OCA volem fer arribar la documentació i la informació que ens ha enviat la Gestora de la facultat en referència als plans d’estudis que estan en procés d’elaboració. Els documents publicats seguidament corresponen als plans d’estudi de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions públiques; així com la filosofia seguida per a fer-los. Tot i tractar-se de la fase final de l’elaboració del pla d’estudis, encara són documents provisionals.
Per això, volem aprofitar aquest temps per a que els estudiants puguem fer arribar a l’OCA els nostres suggeriments, esmenes o comentaris sobre el pla d’estudis per a que puguen ser inclosos en la versió definitiva. No obstant això, us preguem que no us retardeu en l’enviament de les vostres esmenes, perquè el calendari és molt ajustat i seria bo recollir totes les opinions el més aviat possible.
La Gestora de la Facultat també ens ha fet saber el calendari provisional de les pròximes cites en les que es tramitarà l’elaboració del pla d’estudis: (Calendari actualitzat)

  • Comissió de docència: Finalització del procés d’elaboració del pla d’estudis (2/3 de setembre)
  • Junta de Facultat: Aprovació si s’escau dels plans d’estudis (11/12 de septembre)

A banda de l’enviament d’aquesta informació, des de l’OCA també estem treballant en altres mesures per tal els estudiants tinguem la màxima informació sobre aquesta fase de l’elaboració del pla d’estudis:

  • Hem demanat a la Gestora de la facultat que faci pública (a través de la web, les pantalles, panels…) tota la informació sobre els plans d’estudi i els procediments d’elaboració.
  • Hem demanat a la Gestora que posi a la disposició dels estudiants la informació necessària per poder assistir com a oient a la Comissió de docència i a la Junta de Facultat
  • Hem demanat també que es posi a la disposició dels estudiants copies impreses dels documents per tal que puguem consultar-les a la facultat
  • Treballem en la publicació d’aquesta informació als mitjans de comunicació de la facultat i del campus per tal que la informació arribi a la major quantitat d’estudiants possible.

Per estar informat sobre l’avanç d’aquestes propostes i estar al corrent de nova informació sobre els plans d’estudis consulta el blog de l’OCA.

*Consulta les formes de fer-nos arribar les esmenes en aquesta adreça

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.